注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Another world

another me

 
 
 

日志

 
 

2011年8月25日   

2011-08-25 02:15:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本來已經煩到死唔想理咁多.但睇住你中個頭埋去我都唔出聲咪好衰女?
唔單只阿嬌,女人遇到愛情都好傻好天真!
明明hurt到死又要扮晒冇嘢扮晒大方~人地氹妳兩句就冇晒原則乜都肯制!
到頭來冇結果傷多次又咪哩埋喊餐死!
究竟為乜?日日都話要堅強,堅強個屁!
喺勇定喺傻有咁難判斷咩?

人地嘅事我真喺唔想理咁多!畢竟點樣揀都叫做喺人地心甘情願.
但咁傻嘅事我又點忍得住唔出聲吖吖吖吖吖吖吖…
身邊可唔可以多d識諗嘅人吖吖吖吖?
喺咪想激死我搵山拜吖吖吖吖吖吖吖吖!
  评论这张
 
阅读(44)| 评论(2)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017